Over mij

Een website is niet alleen een mooi plaatje. Het gaat ook om interactie, gevonden worden, snelheid, nette code en veel meer. De ontwikkeling van de 'voorkant' van een site is dan ook niet meer iets wat je er even bij kan doen. Het vergt kennis en aandacht. Mijn ervaring ligt precies daar.

In alweer meer dan 10 jaar heb ik leren omgaan met de verschillen die nog altijd bestaan tussen browsers. Van netscape en Internet Explorer 4 tot de moderne browsers. Met kennis van semantiek (html), structuur en opmaak (css) en gedrag (javascript). Rekening houdend met gebruiksvriendelijkheid, webstandaarden, zoekmachine optimalisatie (seo) en mobiel gebruik.
Belangrijke drijfveer is om de techniek ondergeschikt te maken aan het beoogde doel. Ik ga daarbij pragmatisch te werk en probeer middels overleg met zowel interactie ontwerpers, back-end developers als designers tot de best mogelijke oplossing te komen.
Daarnaast heb ik ervaring met moderne technieken en schuw niet om me te wringen in back-end codering en databases.

Voor een meer uitgebreid en/of chronologisch overzicht kun je ook mijn profiel en ervaring bekijken. Of neem een kijkje in projecten waar ik aan heb gewerkt.

Contact maken?

Wil je me bereiken dan kan dat door me simpelweg te bellen +31 6 21 666 228 of te mailen.

Daarnaast kun je me vinden op LinkedIn.

Of je stuurt me een kaartje:
Bas van Rijen
Blekenbergstraat 3
2023WG Haarlem